Mutatós koncepcióvideón a Samsung Galaxy S6 és Galaxy S6 Edge

Már csak 6 nap van hátra a legújabb generációs Galaxy S készülékek megismeréséig. A március 1-jén bemutatásra kerülő Samsung Galaxy S6 és S6 Edge körül egyre tornyosulnak a hírek és az azokból készített koncepciók.

SGS6

A legújabb elgondolás Ivo Maric és Jermaine Smi által született, akik figyelembe vették az összes eddig ismert kritériumot. A készülék mintegy 6,9 mm lesz, amihez egy igen kecses formavilág is társul. Az eddig hírek szerint a műanyag helyett a hátlap végre üveg, a készülék oldala pedig várhatóan fém lesz.

A hírek szerint a Galaxy S6 mellett a Galaxy S6 Edge készülék is debütál. A készülékben egy 64 bites Snadpragon 810-es vagy az Exynos 7420 chip kaphat helyet, előlapját várhatóan egy 5,2 hüvelykes Quad HD (2K), azaz 1440 x 2560 pixeles felbontású Super AMOLED panel alkotja, az Edge készülékhez pedig egy oldalsó, hajlított kijelző is társul majd. Mindezek mellett kapunk még egy 20 megapixeles optikai képstabilizátorral felvértezett kamerát, illetve fémvázat és üveghátlapot. De március 1-jén, este fél 7-kor minden pontosan kiderül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük