Újabb frissítés érhető el az App Store-ban

applestore

Néhány lépés segítségével máris frissítheted az Apple Store-t, ami már magyarul is elérhető. Ha a saját anyanyelveden való belépést preferálod, csupán annyit kell tenned, hogy belépsz a saját Apple ID beállításaidba, majd a régiónál kiválasztod az „MO” feliratot, elfogadod a feltételeket, majd kijelentkezel. Ezzel frissíted a rendszert. Sokak szerint azonban a ki-bejelentkezéssel járó procedúra teljesen felesleges.

Mi az  Apple ID és mire jó?

Nem más, mint a saját Apple-fiókod, aminek segítségével kedvedre alakíthatod az Apple Online Store használatát. Többek között mentheted az olyan termékeket, amelyeket meg szeretnél vásárolni, illetve ellenőrizheted rendelésed állapotát vagy módosíthatod a rendelést. Legfőbb erénye a biztonság. A fiók védelme érdekében a legfontosabb lépés az erős jelszó létrehozása, vagyis csak úgy léphetsz be, ha a jelszavad legalább nyolc karakterből áll, aminek valamelyike kis-és nagybetű, valamint nem tartalmazhat három egymást követő karaktert. Másik védelmi mechanizmusa a kétlépcsős ellenőrzés, melynek során azonosítania kell magát az ügyfélnek készülékével, mielőtt módosíthatná a fiók adatait a saját Apple ID oldalán. Végül mindegyik weboldal, ahol az ügyfél megtekintheti vagy módosíthatja az Apple ID azonosítóját, a Secure Sockets Layer (SSL) technológia segítségével biztosít védelmet adatainak. Természetesen Apple-fiók nélkül is lehet vásárolni.

hdks

Néhány frissítés, ami ránk sajnos még nem vonatkozik:

– A legújabb Apple termékek és szolgáltatások kiválasztása után a rendszer megadja a hozzád legközelebb eső Apple boltot. Így választhatsz, hogy átveszed a terméket otthon vagy ellátogatsz a világhírű márka saját üzletébe. Az épületeket elnézve ez egy külön élmény lehet, de mivel hazánkban nem található ilyen jellegű építmény, ezért maradhatunk az online rendelésnél.

apple-store-zorlu-4

–  Egyszerűen foglalhatsz időpontot az ún. Genius Bar app segítségével, ahol szakemberektől kérhetsz segítségét bármilyen probléma esetén. Mindezt megteheted telefonon, e-mail-ben vagy akár személyesen is.

A frissítések elérhetők iPhone-on, iPad-en és iPod Touch-on is!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük