Facebook nélkül is működik a Messenger

Aki nincs fenn a Facebook-on, az nem is létezik. Legalábbis sokan így tartják, mégis még mindig szép számmal akadnak olyanok, akik nem szeretnének Zuckerberg által megálmodott közösségi oldalhoz tartozni.

A Facebook a felhasználók igényeinek folyamatos kielégítésén munkálkodik, legújabb funkciója biztos sokak tetszését elnyeri.
Ezentúl ugyanis a Messenger függetlenné válik a Facebook-tól, ráadásul lehetőség nyílik arra, hogy az üzenetküldő alkalmazásból ne csak a Facebookon lévő barátainkal csevegjünk, hanem bármely más Messenger használó ismerősünkkel.

Facebook-Messenger-06262
A Facebook ezzel még több felhasználót szeretne átcsábítani a Messenger használók táborába, ugyanis tavalyi WhatsApp felvásárlásuk nem hozta meg az elvárt eredményt, hiszen a Facebook kb. 700 millió felhasználójával szember a WhatsApp-nak nagyjából 800 millió regisztrált tagja van, nagy részük – főleg Indiában és Ázsiában – pedig nem Facebook felhasználó.

WhatsApp-ios

Az új frissítés immáron telefonszám alapú kommunikációra épül és egyelőre csak az Egyesült Államokban, Peruban és Venezuelában érhető el, de a Facebook minden bizonnyal hamarosan ki fogja terjeszteni több országra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük