Ősszel érkezik a Touch ID-vel és OLED érintősávval felszerelt új MacBook Pro?

macbook-pro-koncepció

Az új MacBook Pro modellek várhatóan idén ősszel érkeznek és olyan újdonságokat kapnak, mint a Touch ID és az OLED érintőpanel. Még májusban számoltunk be Ming-Chig Kuo akkori “jóslatáról”:

Bár sokáig nem foglalkozott vele, a MacBook család lesz az Apple 2016-ban bemutatásra kerülő termékei közül a legizgalmasabb. Ez különösen igaz a 2 új MacBook Pro modellre, amiket 2016 utolsó negyedévében mutatnak be, mivelvékonyabbak és könnyebbek lesznek, lesz bennük Touch ID és egy OLED kijelzős érintősávot kapnak a jelenlegi funkcióbillentyűk helyére, ami a billentyűzet felett helyezkedik el, valamint USB-C/Thunderbolt 3-ra állnak át.

A 9to5mac most újra megírta a KGI Securities elemzőjének előrejelzését, olyan információval kiegészítve, mely szerint a Touch ID a készülék ki-bekapcsológombjába lesz építve. Ezt mondjuk a mi is így gondoljuk, ez a leglogikusabb.

macbook-12-inch-rose

Kuo ezek mellett továbbra is egy masszívabb gépet vár az őszi bemutatón erősebb zsanérokkal, USB-C/Thunderbolt 3-mal és vékonyabb felépítéssel.

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük