Már biztos: az Apple következő készülékeinek neve iPhone 7 és iPhone 7 Plus lesznek

iphone7plusproback

Nem is olyan régen felreppentek olyan pletykák, melyek szerint az Apple következő iPhone-jainak nem is iPhone 7 és 7 Plus lesz a neve, hanem iPhone 6SE és 6SE Plus. Ennek logikáját abban látták, hogy az új okostelefonok az iPhone 6s dizájnját kapják meg és nem is hoznak olyan említésre méltó újdonságokat. Nos, ez marad pletyka szinten, ugyanis a japán Mac Otakara oldal egy roppant “megbízható forrásra” hivatkozva megerősítette az iPhone 7 és 7 Plus neveket.

Ezen kívül az iPhone 7 Pro nevet és úgy egyben magát a készüléket (a dupla kamerával) szintén a pletyka szintjére űzte, szerintük ez a modell nem is létezik, így nem is mutatják be. A kettős kamera azonban nem kerül az Apple-nél elvetésre, ezt az oldal információi szerint megkapja az 5,5 colos iPhone 7 Plus.

iphone-7-plus-es-iphone-7-kamu

A Mac Otakara továbbá megerősíti az eddigieket: nem lesz 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó, A10 chipet és egy új, kapacitív Home gombot kapnak a mobilok, bár ez utóbbi opció még picit lóg a levegőben, de pár hét múlva mindenre fény derül.

Az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus nagy valószínűséggel szeptember 7-én mutatkozik be, az előrendelés a keynote-ot követő két nappal, szeptember 9-én kezdődik, míg az árusítás szeptember 16-án indul (bár itt már hallottunk szeptember 23-i dátumról is).


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük