HomeBar és Dark Mode az új iPhone 8 koncepciókban! Nézzétek meg!

Hamarosan szeptember, hamarosan Apple keynote, hamarosan megismerhetjük az iPhone 7s, 7s Plus és iPhone 8 készülékeket. Az első két modell is ígéretesnek hangzik, mégis a többség az OLED iPhone 8-at várja leginkább (az árát mondjuk nem igazán).

Számos pletykát és ebből született elképzelést ismerhettünk meg az elmúlt egy évben az iPhone 8-al kapcsolatban, azt hinnénk, ezek lassan lecsengenek, de amíg nem lesz meg a hivatalos bemutató, folyamatosan számíthatunk újabb hírekre, valamint koncepciókra. Külön-külön nem igazán érdemes velük foglalkozni, de azért időnként összeszedjük őket, hiszen látványos ötleteket tartalmaznak.

John Calkins koncepciója ugyan iOS 12 elképzelés, de a pletykák alapján összerakott OLED iPhone 8-on modellezve mégis bemutatjuk. Calkins elképzelései szerint a MacBook Pro TouchBar-hoz hasonlóan megjelenik egy HomeBar, de kiemelt pozíciót kap a keret nélküli dizájn is.
A HomeBar az értesítéseket, widgeteket és parancsikonokat tartalmazza, 100 százalékosan testreszabható és Calkins elmélete szerint rém egyszerű lesz a használata.

A virtuális Home gomb a legutóbbi pletykáknak megfelelően elrejthető és méretezhető is.
Jól látható, hogy a keret nélküli kialakításnak köszönhetően mennyi alkalmazást lehet újratervezni és a kommunikáció is új lehetőségeket tartalmaz.

Calkins javarészt sötét felületen képzelte el az újdonságokat, az eddig olyannyira hiányolt Dark Mode-ot szimbolizálva.

Egy másik koncepció az új készülék kinézetére vonatkozik. Quinton Theron képei annyira jól sikerültek, hogy többen igazi Apple marketing kampánybeli fotóknak kiáltották ki azokat.

Theron képein négy szín szerepel az eddig pletykált három helyett, de benne van az új Blush Goldnak nevezett árnyalat is.

Izgatottan várjuk a szeptemberi keynoteot, amelyen a legfrissebb híresztelések szerint az Apple Watch 3 is bemutatkozik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük