Az összes közösségi oldalad egy appon belül kezelni? Egy magyar fejlesztésnek köszönhetően lehetséges!


Reggel felkelsz, gyors belépsz a Facebook-ba, onnan ki, megkeresed az Instagram alkalmazásod, megnézed mi történt azóta, hogy nem voltál fenn, majd kilépsz, megnyitod a Twitter-t, majd bezárod, át a Tumblr-re és így tovább. Mennyivel egyszerűbb lenne, ha egyetlen alkalmazáson belül kezelhetnéd az általad használt összes közösségi felületet, nem? Jó hír, hogy egy magyar fejlesztésnek köszönhetően már lehetőséged van erre.

A Swappie egy “social media összekötő” alkalmazás, mely Veszelovszky László, Kárpáti András és Sas Olivér együttműködéséből született. Lászlótól indult az app ötlete, András évtizedes IT tapasztalatát, Olivér pedig a végső nevet és a felhasználói felületek tervezését tette hozzá.

A Swappie egyszerűbbé teszi a mindennapjainkat, időt spórolunk meg azzal, hogy egyetlen közös falon láthatjuk a különböző felületekről érkező posztokat, amelyekhez tudunk majd hozzászólni, tudjuk őket lájkolni és megosztani is. Természetesen lehetőség van egyenként is megtekinteni az oldalakat, ehhez az appon belül csak lapozgatnunk kell.

Első körben a 6 legnépszerűbb, legtöbb látogatót magáénak tudható közösségi oldalak kapnak helyet az alkalmazásban, így a Facebook (és a Messenger), az Instagram, a YouTube,a LinkedIN, a Twitter és a Tumblr fiókjainkat kezelhetjük egyszerűen, egy helyen.

Az alkalmazással nem mellesleg tárhelyet is szabadíthatunk fel, hiszen nem szükséges a benne szereplő közösségi oldalak appjainak készülékünkre történő külön telepítése.

A Swappie zártkörű tesztelése már hetek óta zajlik, az App Store-ban még idén decemberben ingyenesen elérhető lesz és az ígéretek szerint hamarosan az Android platformot használók számára is tölthetővé válik.
Aki letölti és használja, észrevételeivel nyugodtan fordulhat a fejlesztőkhöz, hiszen a visszajelzések alapján fogják még használhatóbbá tenni az appot, amelynek sikere így látatlanban is garantált.

2 comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük