Az LG szállítja idén az OLED paneleket az Apple 6,5 colos iPhone modelljéhez?

A tavalyi iPhone-ok OLED paneleinek beszállítója a Samsung Display volt, az LCD kijelzők szállítása az LG kiváltsága volt. Azonban úgy tűnik, utóbbi idén kap lehetőséget a 10. évfordulós iPhone utódjába beletenni a magukét, ugyanis egy új jelentés szerint az LG Display szerződést kötött több mint 15 millió OLED panel elkészítésére az Apple közelgő 2018-as iPhone-jai számára.

Az Electronic Times értesülései szerint az év vége felé bemutatásra kerülő 6,5 colos iPhone X “Plus” (?) kijelzőjének beszállítója lesz az LG Display. Ezzel a vállalat hatalmasat léphet előre, hiszen már csak a híresztelés okán is óriási hírverést kaptak.

Az eddigiek szerint az Apple idén is három új iPhone modellel érkezik: két eszköz lesz OLED panellel 5,8 és 6,5 colos, valamint egy LCD modell 6,1 hüvelykes méretben.

Fotó: MacRumors

Nem kell aggódni, a Samsung sem esik el Apple felőli bevételtől, két éves szerződést írtak alá a cupertinóiakkal, így a hírek szerint ez a közösködés idén is tart a Samsung által tervezett és gyártott chipek képében. A The Korea Herald tavalyi értesülései szerint a TSMC-vel közösen felelnek majd az alkatrészekért.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük