Az Apple és a következő iPhone-ok

Fotó: 9to5Mac

A hírek szerint az Apple 2018-2019-es új készülékeibe is bevezetné az iPhone X-ben debütált arcfelismerő modult. Ebben pedig a pletykák szerint hathatós segítsége az LG Innotek vállalata lesz, aki az új iPadek és iPhone-ok Face ID érzékelőjét készíti majd.

Az LG Innotek elmondása szerint közel 821 millió dollárt fektet be olyan új létesítmény kialakítására, amelyben az új érzékelőket készítik majd. Az LG Innotek nem pontosította, hogy ez a beruházás az Apple készülékek érzékelőinek gyártására irányul-e, de egyes híresztelések szerint ezt a hatalmas összeget maga az Apple fektette be a vállalat számára. Abban azonban mindenki egyetért, hogy a beruházást 2019-re ütemezték.

Az a hír is járja, hogy az iPhone X szépséghibájaként emlegetett, a kijelzőbe belógó “notch”-ként nevezett belógást az LG csökkentené.

Fotó: Apple

Továbbá az arcfelismeréssel kapcsolatos további pletykák szerint az Apple a 2019-es modellektől kezdve erősíteni szeretné az új azonosítási funkcióját, így azt tervezik, hogy kombinálják az arcfelismerő modult és a kameramodult.

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük