Nyáron érkezik a Home gomb nélküli, Face ID-vel felszerelt iPad Pro?

Fotó: Curved

Tavaly év végén Ming-Chi Kuo azt állította, hogy az idén kiadásra kerülő iPad Pro modellek már TrueDepth kamerával érkeznek és támogatják a Face ID-t is. Kuo nézeteit vallotta a Bloomberg ismert szakértője, Mark Gurman is, aki aszerint a soron következő iPad Pro modellek az iPhone X dizájnját is megkapják.

Jun Zhang, a Rosenblatt elemzője legfrissebb jelentése szerint az új iPad Pro modellek valóban iPhone X külsőt kapnak, tehát Home gomb nélkül, minimális kávával és Face ID azonosítóval érkeznek. Zhang értesülései szerint idén júniusban már meg is ismerhetjük az újragondolt Apple tableteket.

Fotó: Benjamin Geskin

Zhang az iPad hírek mellett HomePod infókkal is szolgált, szerinte a kezdeti langyos fogadtatás után belehúz az eszköz és értékesítése eléri az ötmillió egységnyi kitűzött célt. Az elemző úgy véli, hogy az Apple hamarosan egy alacsony kategóriás HomePod modellel is jelentkezhet. Ezt a Daily News is felvetette, szerintük az olcsóbb modell ára 150-200 dollár között fog alakulni.

Zhang korábban azt is elárulta, hogy a felhasználók ki vannak éhezve egy nagy kijelzős iPhone-ra, amely nem a túlárazott iPhone X, így alig várják a 6,1 colos, alacsonyabb árfekvésűre belőtt LCD modellt.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük