Az iPhone 5s tulajdonosoknak még van remény!

Fotó: Pocket-lint

Az Apple iPhone 4s és iPhone 5 modelljei már rég a “süllyesztőben”, ezekre a készülékekre ugyanis már nem lehetett az iOS 11-et frissíteni. Sokan idén az iPhone 5s készülékek esetében is nyugdíjazásra számítanak, hiszen az előző modelleket 5 év után küldte pihenni az Apple és az 5s éppen ezt az időtartamát tölti. Ám a WebKit teszteken belül találtak reményre utaló jeleket.
A nyílt forráskódú WebKit levelezői listán olyan logra bukkantak, melyen egy iPhone 5s szimulátoron futtatják a WebKit-et.

Ez arra utalhat, hogy az iPhone 5s modell még támogatott lehet az iOS 12 operációs rendszeren. Ha ez igaz lesz, az még nem azt jelenti, hogy minden iOS 12 funkciót megkap a készülék, hiszen valljuk be, Apple időben mérve nagyon öregnek számít a maga 5 évével.

A 9to5Mac elemzése rámutat, hogy a logok nem feltétlenül jelentik az iPhone 5s modelleket, hiszen rengeteg látogatójuk böngészi 1136×640 pixel felbontású készüléken a weboldalukat, amely azonban nem kizárólag az iPhone 5s felbontása, hiszen ez az iPhone SE is lehet, nehéz megkülönböztetni a modelleket a forgalmi adatokban.

A támogatott eszközök listájáig a június 4-én kezdődő WWDC-ig várnunk kell.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük