Tervrajzokon az idei iPhone kínálat

Izgalmas nap ez az Apple rajongók számára, hiszen ma indul a WWDC, amelynek keretében megismerhetjük a vállalat új szoftvereit és talán néhány új eszközt is. Sokakat leginkább a készülékek érdekelnek, ezért ők inkább a szeptemberi Apple eseményt várják, hiszen rendszerint ekkor mutatkoznak be az iPhone-ok.
Az orosz Wylsa.com tokgyártók jóvoltából az új készülékekkel kapcsolatos képekkel és tervrajzokkal gazdagodott, amelyeket velünk is megosztottak. Az oldal iPhone X Plus, iPhone 9 és iPhone 9 Plus néven emlegeti a készülékeket.

Ugyebár három iPhone bemutatását pletykálják az idei évre is: egyrészt az iPhone X utódjait 5,8 és 6,5 colos OLED kijelzővel, másrészt egy LCD modellt 6,1 colos méretben. Utóbbi kijelzője miatt nem kerül akkora hátrányba, köszönhetően az MLCD+ kijelző technológiának.

A 6,5 hüvelykes OLED kijelzős iPhone kapcsán dupla, míg 6,1 hüvelykes, LCD társa esetében hagyományos kamerát emlegetnek.
A tervrajz szerint a 6,5 colos iPhone 77,41 mm széles, 157,53 mm magas és 7,68 mm mélységű.

A 6,5 colos iPhone állítólagos tervrajza

6,1 hüvelykes társa 75,72 mm széles, 150,91 mm magas, a mélysége pedig 8,32 mm.

A 6,1 colos iPhone állítólagos tervrajza

Habár az 5,8 colos iPhone-ról ezúttal nem kaptunk képeket és infókat, az eddigiek szerint mérete meg fog egyezni a tavaly kiadott iPhone X méreteivel, azaz 70,9 mm széles, 143,6 mm magas, a mélysége 7,7 mm lesz.
A rendereken mindhárom modell iPhone X külsőt kapott minimális kávával, Home gomb nélkül, notch-al kiegészülve.

Természetesen a TrueDepth kamera és ezzel együtt a Face ID sem maradhat ki.
 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük