Elérhető az iOS 12 következő publikus bétája!

Fotó: Gadget Hacks

A nyilvános tesztelők számára is kedvezett az Apple és már elérhető az iOS 12 hatodik publikus bétája. A verzió elsősorban hibajavításokat tartalmaz.

A fejlesztők számára már a nyolcadik béta is kiadásra került, a verzió főként a hetedik bétánál tapasztalt akadozások javítását tartalmazza.

Az iOS 12 elsősorban a stabilitásra törekszik, de azért olyan újdonságokat is találunk benne, mint az Üzenetek app elindításakor összefoglaló felület az újdonságokról, a Fotók appban a keresés és a megosztás javítása. Felbukkan az ARKit 2-vel a többfelhasználós kiterjesztett valóság, okosabb és mutatósabb lesz a News, a Telefonhasználati idő funkcióval pedig végre valósan látjuk majd azt is, mennyi időt töltöttünk egyes alkalmazások használatával, vagy netes böngészéssel.

Siri is megújul, egyéni kulcsmondatok megadásával bizonyos funkciók aktiválhatóak majd az alkalmazásokban (Shortcuts). Új Animojik érkeznek és önmagunk digitális változatát is elkészíthetjük majd a MeMoji segítségével. Viszont elmarad a csoportos FaceTime debütálása, ennek megjelenése késik.

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük