Nem tudsz választani? Segítünk!

Fotó: TechCrunch

Előzőleg írtunk az ózongenerátorokról, most pedig segítünk kínálatunkból választani is. Az iCuccok Webshopban többféle levegőtisztító készüléket találsz, amelyeket különböző területeken használhatsz fel.

Ha autódban szeretnél vegyszermentesen, tiszta levegőt, ha szeretnéd megszüntetni például a dohányszagot, erre a célra az Ozongenerator Black 3500 Légtisztító készülék a legalkalmasabb.

A gép nem csak a gépjárművek belső terének, de klímájának szagtalanítására és fertőtlenítésére is alkalmas.

Ha kicsit tovább mennél, és autód belső terének, klímájának fertőtlenítésén túl normál méretű szobák és lakások számára is keresel egy gépet, akkor az Ozongenerator Blue 7000 Légtisztító készüléket válaszd.

Vannak ipari felhasználásra szánt gépeink is, ilyen például a lakásfelújítások, festések, tűz- és vízkárok utáni szagtalanításra is használható Ozongenerator Chrome 14000 Légtisztító készülék.


A legnagyobb ózonkibocsátással rendelkező készülékünk az Ozongenerator Chrome 28000 Légtisztító készülék, amelyet szintén ipari felhasználásra fejlesztettek ki.

Ha a teljesítményen túl fontosnak tartod a külsőt is és valami mutatósabb gépre vágysz, akkor neked való az Ozongenerator Home 360 Légtisztító készülék. Ez az eszköz folyamatos légtisztításra és időszakos ózonkezelésre használható.
A beépített, korszerű szűrőrendszer az ártalmas gázokat, illatanyagokat, vírusokat, baktériumokat és a levegőbe került allergén anyagokat (pollen, atka stb.) szinte teljesen eltávolítja. A légszállítás a szennyezés és a helyiségméretnek megfelelően hat fokozatban állítható ózonkibocsátás. Ionizáló üzemmódban a pihentető alvás megzavarása nélkül működik a készülék. Az eszköz szükség esetén előre meghatározott ideig a legnagyobb teljesítményre kapcsol, amivel gyors és hatékony tisztítás végezhető felügyelet nélkül.

Hasonlóan mutatós darab az Ozongenerator Cool 20 Légtisztító készülék, amely egy mobil, ciklikus működésű, elemmel üzemelő szagtalanító, fertőtlenítő ózongenerátor. Leginkább hűtők, cipőszekrények és ágyneműtartók szagtalanítására ajánljuk.

Karácsonyra kiváló ajándék lehet bármelyik gépünk, amennyiben kérdésed van, térj be hozzánk szegedi üzletünkbe személyesen, vagy vedd fel velünk e-mailen, telefonon a kapcsolatot.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük