Hamarosan érkezhet a Samsung összehajtható mobilja, de addig itt egy videó a Motorola készülékéről

Bevallom, nagyon érdekel, melyik gyártó adja ki elsőként összehajtható okostelefonját, bár az nem kérdéses számomra, hogy kié lesz az első igazán jól összerakott darab. Erről csak annyit, hogy nem feltétlen az elsők a legjobbak, érdemes figyelni és kivárni…

Ahogyan arról korábban is írtunk, a Samsung február 20-án, a San Franciscó-i Bill Graham Civic Auditoriumban tartja Galaxy S10 készülékeinek bemutatóját, amelynek keretein belül egyes feltevések szerint az összehajtható kijelzővel ellátott mobil is felbukkan.
Erre utalt az a párizsi Concorde téren elhelyezett óriásplakát is, amelyen koreai írásjelekkel a jövő kibontakozik/kinyílik felirat és az ominózus február 20-i dátum olvasható.

Még a plakát elrendezésében is egyesek a szétnyitható okostelefont vélik látni.
A következő hírek már arról szóltak, hogy februárban nem mutatkoznak be az innovatív készülékek, de állítólag véletlen kikerült egy videó a Samsung Vietnam YouTube-csatornájára, amelyben szerepel a kérdéses modell. A videót a nyilvánosságra kerülés után nem sokkal le is szedték, viszont azóta hivatalos és már a tévékben is nyomatják.

Emellett pár órája kikerült egy “The Future Unfolds” című videó is, amelyben a február 20-i eseményt hirdetik, érdekessége, hogy a koreai felirat hajlítva közlekedik, ezzel erősen utalva az összehajtható készülékre.

Február 20-ig még picit várni kell, de addig megnézhetjük a Motorola egy koncepció videóban ábrázolt elképzelését, amelyet valószínűleg a 2019-es MWC-n mutatnak be Barcelonában. Az ikonikus Razr modell újragondolásáról van szó okos formában.

Az eredeti Motorola Raz

A készülék állítólag az amerikai Verizon szolgáltatón keresztül már a jövő hónapban elérhető lesz 1500 dollár (kb. 423 ezer forint) fejében.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük