Állítólag ez az év egyik leginkább várt összehajtható okostelefonja!

Igaz, mindegyik összehajtható modellt nagy érdeklődéssel fogadunk, a Samsung már be is mutatta Galaxy Fold elnevezésű oksotelefonját, amely hibái végett egyáltalán nem nyerte el a kritikusok tetszését. Azonban más hajlítható készüléket is várunk idén, többek között a Motorola Razr személyében.
Az eszközről SlashLeaks a napokban megosztott pár koncepció képet is, amely alapján a Motorola fanok csak még jobban várják annak érkezését. Összehajtva ugyanis kiköpött olyan, mint a legendás 2004-es Razr V3.

Külsőleg sok más infót nem igen tudhatunk meg, de ha hinni lehet a pletykáknak, a belsejébe egy Snapdragon 710 lapkakészlet kerül. Beszélnek még 4GB/64GB-os, illetve 6 GB/128 GB-os változatokról, 6,2 colos AMOLED kijelzőről és 2730 mAh-s 27 W-os gyorstöltéssel megspékelt akkumulátorról is.

Az elemzők szerint a Motorola és anyavállalata, a Lenovo már önmagában garanciát jelent egy jól összerakott összehajtható telefonra, ráadásul az eddigi híresztelések alapján a középkategóriásnak minősülő belseje még kedvezményes, elérhető árazásra is utal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük