Már a nyilvános tesztelők is használhatják az iOS 13 bétát

Fotó: James Martin/CNET

A fejlesztők a második iOS 13 bétát tesztelik és az Apple tegnap végre a nyilvános tesztelők számára is lehetővé tette az iPadOS-al egyetemben, hogy kipróbálják a jövőbeni új szoftvert.

Az iOS 13 első nyilvános bétája megfelel a múlt héten kiadott második fejlesztői bétának. Az Apple eredetileg júliusban tervezte elindítani a nyilvános bétát, de néhány nappal korán megörvendeztette a tesztelni vágyó “civileket”.

Fotó: CNET

Aki szeretné kipróbálni az új szoftvereket, annak az Apple béta tesztprogramra kell feliratkoznia. Nagyon fontos, hogy mielőtt telepítitek a béta verziót, legyen egy teljes titkosított iTunes vagy egy iCloud biztonsági mentésetek. Érdemes azzal is tisztában lenni, hogy a béta szoftver nem mindig stabil és tartalmazhat hibákat.

Az Apple iOS 13 szoftverét rengeteg felhasználó várja, hiszen tavaly nem sok újdonságot kaptunk az iOS 12 telepítésével, mindezeket a vállalat bele is süllyesztette az új szoftverbe.

Lesz teljes Sötét mód, új fotószerkesztő felület és High-Key Mono effektus, kapunk új Find My alkalmazást, amely egyesíti a Find My iPhone-t és a Find My Friends-et, valamint kibővül és sokkal jobb lesz a Térképek app.

0 comments

  1. Pingback: Már a nyilvános tesztelők is használhatják az iOS 13 bétát – Mobilkor.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük