5G, 3D kamera és új dizájn jellemzi a 2020-as iPhone modelleket

Habár holnap kerül megrendezésre az Apple iPhone bemutató eseménye, Ming-Chi Kuo már a 2020-as évi modellekre koncentrál. Ennek oka az lehet, hogy az idei modellekkel kapcsolatban a legtöbben nem várnak sokat, a nagy frissítést a jövő évi iPhoneokkal kapcsolatban emlegetik.

Kuo előrejelzése szerint jövőre a külső, az 5G és a kamera lesznek azok a területek, amelyekben kiemelt újdonságokra számíthatunk.
Talán a dizájn az, ami a legtöbb felhasználót érdekel, Kuo szerint külsőleg teljesen megújulnak a 2020-as iPhone készülékek, teljesen eltűnik a notch és a méretek is módosulnak. Utóbbi kapcsán elárulta, a jelenlegi 5,8 és 6,5 colos méretek helyett jövőre 5,4, valamint 6,7 colos méreteket kapunk a prémium kategóriákban.

A kamera is állítólag sokat fejlődik majd, az Apple Kuo szerint leginkább az AR vonalat erősíti majd és szóba került a 3D kamera is.

Végül említsük meg az 5G sávszélességet, amelyre eleve a jövő évre számítottunk, ezzel nem mondott újdonságot Kuo. Az Apple felvásárolta az Intel telefon modem fejlesztéseinek részlegét, így már szinte biztos, hogy jövőre lesz 5G, már csak az a kérdés, mely modellek kapják meg a technológiát.

0 comments

  1. Pingback: 5G, 3D kamera és új dizájn jellemzi a 2020-as iPhone modelleket – Mobilkor.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük