20 millióért az új Mac Pro?

Az Apple még júniusban mutatta be minden finomsággal felszerelhető csúcsgépét, az új Mac Prot. Tegnap az Apple weboldalára fel is került az eszköz, így már karácsonyra is meglephetjük vele szeretteinket. Vagy egy új BMW-vel. Az Apple ugyanis kissé felülárazta az egyébként tényleg hiper-szuper eszközt.

Tény, hogy a Mac Pro az eddigi legnagyobb teljesítményű, legjobban bővíthető és konfigurálható rendszer lett, amellyel maximális teljesítménnyel lehet dolgozni, ám ha mindent szeretnénk bele, amit csak lehet, akkor bizony közel 20 millió forintot kell adnunk az egészért.

Konfigurálását egyébként egyszerűen megoldotta az Apple: a rozsdamentes acél vázra épülő rendszerről könnyen leemelhető az alumíniumburkolat, így az alkotóelemek minden oldalról szabadon hozzáférhetőek.

A vállalat oldalán érdemes megnézni, mi mindent pakoltak a gépbe, mert tényleg egy profi eszközt teremtettek. Az ára miatt rengetegen hőbörögnek, mondván a hétköznapi ember számára megfizethetetlen, de valljuk be, nem a hétköznapi felhasználók számára készült. Egyébként 2,2 és 2,4 millió forintos induló ártól kapható, így aki ennyit szánna rá, érdemes azért ránéznie.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük