Olyan lesz az iPhone 12, mint az iPhone 11, csak új színt kap?

Fotó: Sarah Tew/CNET

A Cnet érdekes pletykát tett közzé mely szerint az idei iPhone modellek pont ugyanolyan külsőt kapnak, mint az iPhone 11, csak más színben lehet majd kapni. Ez teljesen lelombozó, pláne, hogy egy ideje olyan híreket hallani, melyek szerint az idei iPhone modellek végre elhozzák a várva várt dizájnbeli módosítást.

Az iPhone 11 külsőről szóló hírt a japán MacOtakara közölte, a lap értesülései szerint ugyanolyan fém házat kapnak az idei modellek, mint az iPhone 11 esetében, csak a szélek kissé lekerekítettek lesznek. A meg nem nevezett kínai beszállítótól eredő hírek Ming-Chi Kuo előrejelzésének is szembe mennek, az elemző ugyanis úgy gondolta, a 2020-as iPhone teljesen új kialakítású lesz, amely kissé emlékeztet majd az iPhone 4-re, tehát sokkal inkább négyzet alakú, mintsem ívelt élek jelennek majd meg.

A japán oldal jelentése egy új színről is beszél, a tavalyi iPhone 11 éjzöld színe mellett idén állítólag egy sötétkék árnyalatot kapunk “fantom kék” elnevezéssel.

Várhatóan továbbra is három különféle méretű kijelzőjű iPhone jelenik meg idén: egy 5,4 hüvelykes, két 6,1 hüvelykes és egy 6,7 hüvelykes eszköz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük