TOP 10 illegális letöltések

Év vége van (már csak 2 nap van hátra 2013-ból) és sorra születnek az idei év pozitív és negatív rekordjai. 2013 legjobb és legroszabb telefonjait már bemutattuk, most pedig az illegális letöltéseket vesszük górcső alá. A HVG tette közzé a top 10-es listát, melyet nekünk is meg kell osztanunk veletek.
Nem meglepő, hogy az idei illegális letöltések listáját a  Game of Trones (Trónok harca) vezeti. Az HBO nagy sikerű sorozata harmadik évadjának utolsó részét 5,9 millióan töltötték le illegálisan, ráadásul az összes letöltés meghaladta a sorozat „hagyományos” nézőinek számát az Egyesült Államokban.

A második helyen a Breaking Bad (Totál szívás) áll, melynek ötödik évad záróepizódját összesen 4,2 millióan töltötték le.

A harmadik hely a zombiké, egészen pontosan a The Walking Dead sorozaté, melynek egyik epizódját 3,6 millióan töltötték le.

Az Agymenők 3,4 millió letöltéssel a negyedik, a Dexter 3,1 millióval az ötödik helyen végzett.
Személyes kedvencem, az Így jártam anyátokkal (How I Met Your Mother) csak a hatodik helyen végzett 3 milliós letöltéssel, a Suits 2,6 millió (7. hely), a Homeland pedig 2,4 milliós (8. hely) letöltésszámot könyvelhetett el.

Az utolsó két helyet a Vikings (2,3 millió letöltés) és a Zöld íjász (2,2 millió) birtokolja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük