Jön a Windows 9!

Az idei év nagy cárakozásokkal teli lesz, hiszen az új generációs iPhone 6 mellett több más újdonság is felszínre kerül. Az már világossá vált a Microsoft számára, hogy a Windows 8 operációs rendszerük nem ejtette ámulatba a felhasználókat, ugyanis jelenleg kevesebb mint 25 millió PC-n fut. Éppen ezért egy olyan operációs rendszer kifejlesztésén dolgoznak, amelynek feladata, hogy hogy vonzóvá tegye magát mintegy egymilliárd tradicionális PC-használó számára.
Az áprilisi BUILD fejlesztői konferencián fogja a Microsoft elképzeléseit megismertetni velünk a Windows jövőjével kapcsolatban, többek között a Thresholdról (mintha egy másik bolygó neve lenne…), azaz a Windows 9-ről is. A Winsupersite-tól származik a hír, mely szerint a 9-es verzió előtt kap a Windows 8.1-es szervizcsomag-szerű frissítést.

A Threshold végleges változatának megjelenése előtt a Microsoft három „mérföldkövet” állít, melyek nevei szintén ismeretlenek. Habár a 9-es változatai még az idén, maga a Threshold várhatóan így csak 2015 áprilisában kerülhet a boltokba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük