3D-s telefon az Amazontól

Az okostelefon piacon nehéz manapság valami újat mutatni, az Amazon azonban mégis megpróbálkozik valami újat mutatni ezen a fronton. 2012 júliusában már megjelentek hírek ezzel kapcsolatban, akkor azonban még csak annyit lehetett tudni, hogy a Foxconn-nal közösen fognak dolgozni. Tavaly májusban már arról volt szó, hogy egy olyan okostelefon készül, amely beillik majd a Kindle táblagépek és az e-olvasók vonalába.
A CNBC egy tweetje és a The Wall Street Journal szerint is most pedig egy 3D-s okostelefon készült el az Amazonnál. A képernyőjén térhatásúak, hologramszerűek lennének a képek, tulajdonképpen “lebegnének” a készülék felett.

A készülék képernyőjén megjelent képek bármilyen szögből jól láthatók lennének és a szemlélésükhöz nem lenne szükség speciális szemüvegre, a felhasználó pedig a feje mozgatásával navigálhatna a tartalmak között. Ehhez retina-, illetve fejmozgás követő technológiát használtak, és négy, előre néző kamerát építettek a telefonba.
A készüléket állítólag már be is mutatták már San Franciscó-i és seattle-i fejlesztőknek. Állítólag júniusban jelenti be az Amazon, és szeptembertől már meg is kezdi az árusítását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük