Ilyen lesz az iPhone 6 akkumulátora

Az Apple fanatikusok örülhetnek, mert az új iPhone akkumulátorainak a kapacitása növekedni fog, de vajon ez élettartam növekedésben is meg fog látszani?

iPhonebattery

Azok az Apple rajongok akik arra számítottak, hogy az új iPhone-ban hatalmas ugrás lesz végre az akkumulátor kapacitásában talán kicsit csalódottak lesznek.

A pletykák szerint ugyan 15%-al növekszik a 4,7 hüvelykes iPhone 6 modell akkumulátor kapacitása a jelenlegi iPhone 5S-hez képest, de a nagyobb kijelző és processzor miatt ez valószínűleg a készülék üzemidején nem fog majd jelentősen meglátszani. Az új jelentés szerint a 4.7 hüvelykes modell egy 1800 mAh akksit kap majd, míg az 5.5 hüvelykes nagyobb modell egy 2500 mAh akkumulátort ami közel 60%-os növekedés a jelenlegi iPhone 5S modellhez képest.

iphone6

Összehasonlítás képen a konkurenciák azonos 4,7″ méretű készülékei (HTC One M7 és Motorola X) 2200-2300 mAh-s akkuval kerültek piacra, míg az 5,5″-os ellenfelek (Galaxy Note3, LG G3) 3000-3200 mAh-s energiaforrással büszkélkedhet. Emellett bizony eltörpül az új Apple akku.

Több gyártó 2014-ben megjelent készüléke különböző energiatakarékos funkciókkal kecsegtet, mely megnövelt akkumulátor teljesítményt tud szolgálni, kíváncsiak leszünk az Apple háza táján érkezik e hasonló szoftveres okosság az iOS 8-ban.

Végezetül egy gúnyos Samsung reklám mely az Apple ellen készült és mutatja be miért jobb a Samsung vezető telefonja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük