Hamarosan megjelenik a kínai iPhone 6!

Hamisítványokkal van tele a világ, a fake holmikról sokszor alig lehet bebizonyítani a hamisságot. Persze mindig akad egy-egy humoros gyöngyszem:

fake-puma
witsvuvuzela.com

Ma már így van ez a telefonokkal is. Egyre több ismerősöm szerez be Kínából no name okostelefont, amely a megszólalásig hasonlít egy iPhone, vagy Galaxy S4 készülékre. A hamisítványok a sok kiszivárgott információnak köszönhetően a hivatalos piaci bevezetés előtt hónapokkal már elárasztják a netet.

A hamis iPhone 4 (ePhone 4GS)

ePhone-4GS
techchee.com

5 (PX i5) és

PX_i5
dual_sim_mobile_phone.china-direct-buy.com

5C (Xiaocai C18) készülékek

Xiaocai_C18
gizchina.com

is az eredetit megelőzve telítették a piacot, így ez várható az iPhone 6 esetében is. A kínai nyelvű, technológiai újdonságokra specializálódott hírportálok szerint az iPhone 6 koppintása heteken belül megvásárolható lesz. Az igazi változatnál silányabb és jóval olcsóbb készülékek külsejükben nagyjából az eredeti termékhez hasonlóak, telefonálásra, üzenetküldésre is alkalmasak, belül pedig az Apple által nem használt Android operációs rendszer lebutított változatát találjuk.

iPhone-6-klon
tech.firstpost.com

A telefonok új szériáját nemrég Jimmy Lin, népszerű dél-koreai énekes is “bemutatta” mikroblog-fiókján, hónapokkal a bevezetés előtt.

Jimmy_Lin
weibo.com

Nem csoda, ugyanis az operációs rendszerrel nem rendelkező, használhatatlan, de a külsejében iPhone 6-ost másoló telefonok már május vége óta kaphatóak a kínai interneten.

iPhone-6-klon-2
taobao.com

A legnagyobb e-kereskedelmi portálon, a Taobao-n áruk 15 jüantól (540 forint) 500 jüanig (18 ezer forint) terjed. Megvennéd?

1 comment

  1. Ethanbar

    hOur company provides a wide variety of weight loss products. Take a look at our health contributing website in case you want to feel better. http://bj3.realrx4u.com/fr/achat-cbd-hanfprodukte-wled-89745.html Our company offers a wide variety of non prescription products. Visit our health website in case you want to feel better with a help of health products. http://7ba.realrx4u.com/en/where-can-i-buy-cbd-hanfprodukte-in-hong-kong-79253.html Our company offers supreme quality health products. Take a look at our health contributing site in case you want to feel healthier. http://7to1.realrx4u.com/nl/bestelling-cbd-hanfprodukte-what-happens-6490.html Our company provides herbal supplements. Take a look at our health contributing portal in case you want to strengthen your health. http://k59k.realrx4u.com/da/billig-cbd-hamp-produkter-etymology-8703.html Our company offers herb-based non prescription products. Look at our health contributing website in case you want to improve your health. http://n5.realrx4u.com/en/cbd-hanfprodukte-condoms-buy-85043.html Our company provides a wide variety of non prescription products. Take a look at our health portal in case you want to to improve your health with a help of general health products. http://l1.realrx4u.com/en/legal-buy-cbd-hanfprodukte-online-usa-3097.html
    Our company provides a wide variety of non prescription drugs. Look at our health portal in case you want to to feel healthier with a help of generic supplements. http://u76m.realrx4u.com/nl/bestelling-cbd-hanfprodukte-last-longer-98435.html Our company offers a wide variety of non prescription drugs. Take a look at our health portal in case you want to look better with a help of general health products. http://f8y.realrx4u.com/fi/halpa-cbd-hanfprodukte-ad-bathtub-36848.html Our company offers a wide variety of non prescription products. Take a look at our health portal in case you want to look healthier with a help generic supplements. http://k5.realrx4u.com/sv/bestaella-cbd-hanfprodukte-pt-femei-17918.html Our company provides a wide variety of non prescription products. Look at our health website in case you want to to feel healthier with a help generic supplements. http://u0.realrx4u.com/fr/achat-cbd-hanfprodukte-vcc-48474.html Our company provides a wide variety of pills. Take a look at our health contributing site in case you want to strengthen your health.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..