Apple iTunes Fesztivál London

Az Apple idén 8. alkalommal rendezi meg a neves iTunes Fesztivált. A londoni Roadhouse-ban tartandó esemény fellépőit egy sajtóközleményben tették nyilvánossá.

roundhouse-6
urbanjunkies.com

A 30 napos rendezvény szeptemberben kerül megrendezésre (pontos dátumot egyelőre nem lehet tudni) és több, mint 60 zenekart vonultat fel, köztük olyan nagy neveket, mint a Maroon 5, David Guetta, Calvin Harris, vagy éppen Pharrell Williams.

iTunes-Festival-2014-1
itunesfestival.com

A koncerteket nem csak élőben követhetjük az App Store-ban közzétett iTunes Festival appon keresztül (még nem érhető el), hanem egy ideig utólag is visszanézhetőek lesznek, így ha valaki lemaradna, akkor azt másnap meg tudja nézni felvételről. Az élő közvetítést számítógépről, iPhone-ról, iPadről, iPod touch-ról, és akár Apple TV-ről is nézheted.

iTunes-Festival-apple-tv-2014-3
macrumors.com

A koncertsorozatra sehol sem lehet jegyet váltani, a belépőket az Apple osztja szét ingyen a jelentkezők között. Az előző években csak az angol, francia, holland, ír és a német lakosok között sorsoltak jegyeket, a magyarok sajnos kimaradtak a szórásból.

roundhouse-7
indiegogo.com

Az iTunes népszerűsítése révén az alkalmazásban minden évben napi bontásban láthattuk a fellépőket, akikről rövid biográfiát is olvashattunk, sőt bele is hallgathattunk a legnagyobb slágereikbe, amelyeket természetesen akár egyből meg is vehettünk az iTunes-ban. Erre lehet számítani az idén is.

iTunes-Festival-apple-tv-2014-4
macrumors.com

Bővebb információért látogass el az itunesfestival.com oldalra.

Addig is itt a 2013-as fesztivál rövid videója:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük