Szeptember 9-én mutatják be az iPhone 6-ot

Futótűzként terjedt a hír, mely szerint az iPhone 6-ot szeptember 9-én mutatják be. Már néhány “biztosra vehető” dátumról hallhattunk az Apple legújabb okostelefonjának bemutatása kapcsán, ám ez az a dátum, amelyet szinte biztosra vesznek (mi majd csak szeptember 10-én, ha valóban bemutatták).
A Re/code bejelentésére, akik egyébként a múltban tökéletesen jósolták meg az egyes eszközök bemutatóinak időpontjait, a  számmisztikus Apple-rajongók már izgatottan várják az  év kilencedik hónapjának kilencedik napját.

iphone-6-szeptember-9-2
9to5mac.com

Eddy Cue alelnök szerint az Apple elmúlt huszonöt évének legjobb készüléke érkezik, de természetesen továbbra sem árulták el, milyen is lesz az a bizonyos telefon és pontosan melyik napon kerül bemutatásra.
Az Apple-t a megjelenésig is sok pozitívum éri, itt van például az a  júliusi rekord, amikor is az Apple vásárlói rekordösszeget költöttek az Apple Store-ban. “Nem is lehetnék boldogabb! Ez a legjobb negyedévi eredmény, amióta az Apple-nél vagyok.” – mondta vidáman az Apple vezérigazgatója, Tim Cook.

iphone-6-szeptember-9-1
idownloadblog.com

A szeptember 9. dátumot egyébként a The Wall Street Journal és a Bloomberg is megerősítették.

 

1 comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük