2015 elejére várnak egy nagyobb iPad-et

Az iPad olyan, mint az iPhone, csak nagyobb – tartják sokan. Azért valljuk be, mégis kicsit más…
Az első iPad 2010. január 27-én történt bemutatása óta sok minden változott, az Apple táblagépe is: lett Mini és Air is, most pedig egy eddiginél nagyobb tabletet is terveznek.

iPad-1
apple.com

A Bloomberg információi szerint a 12,9 colos iPad 2015 elején be is fut. “Az új iPad kijelzője 12,9 colos képátlóval fog rendelkezni, egy informátorunk szerint, aki nevét nem kívánta felfedni. Az Apple jelenleg 9,7 és 7,9 colos kijelzőmérettel készíti az iPadeket. A Cupertino, California állambeli cég már legalább egy éve a beszállítókkal dolgozik azon, hogy egy egészen új, nagyobb érintőkijelzős eszközt fejleszthessen, mondta emberünk.” – írják az iPad Pro néven emlegetett termékről.

iPad-mini-4
apple.com

A nagyobb iPad tervét az elmúlt 2 negyedében csökkenő tendenciát mutató iPad eladások hívták életre, arra számítva, hogy egy nagyobb modell felrázná a tablet piacot. Tim Cook, az Apple vezérigazgatója, a tegnapi napon nyilatkozott a csökkenő iPad eladásokról Walt Mossbergnek, a Re/Code egyik írójának. “Nem is lehetnénk boldogabbak az iPad első 4 évét illetően. Azt mondanám, hogy amin most megyünk át csak egy fekvőrendőr és én ezt már minden kategóriában láttam.”

Persze nem vehetjük készpénznek a hírt, de az tény, hogy ideje kicsit változtatni az iPad piacon…


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük