Megérkezett a Samsung Galaxy Note 4 és Galaxy Note Edge mobilkészülék

A Samsung ma leplezte le a Galaxy Note sorozat következő tagjait, a Samsung Galaxy Note 4-et és a Galaxy Note Edge-et. Az új generációs érintőceruzával, az S Pennel kiegészülve a Samsung Galaxy Note készülék eddig nem látott vizuális élményt és hihetetlen teljesítményt nyújt a felhasználók számára.

„A Galaxy Note sorozat különleges innovációnak számít a piacon. Nagy kijelzője és az ikonikus S Pen új fejezetet nyitnak az okostelefonok történetében” – hangsúlyozta Kunos Balázs, a Samsung mobil és digitális képalkotási üzletágának igazgatója. „A Galaxy Note sorozat bemutatásával a toll és a jegyzetfüzet évszázados kultúráját ötvöztük a digitális világgal. Az új Galaxy Note 4 teljesen újraértelmezi az eddigi Note-élményt minden olyan modernebb technológiát magában foglalva, amit a felhasználók már megszoktak a Galaxy sorozattól.”

A Galaxy Note 4 a Samsung Galaxy okos készülékeinek tökéletes darabja. Szokatlanul nagy 5,7 hüvelykes, Quad HD (2560×1440 képpont felbontású) Super AMOLED kijelzője minden korábbinál élénkebb és élesebb képet biztosít, reszponzív kijelzője pedig – amely a másodperc milliomod része alatt reagál az érintésre – hihetetlen vizuális élményt nyújt a felhasználók számára.

A nagy kijelzőnek köszönhetően a Multi Window funkció még jobban kihasználható, megkönnyítve a felhasználók számára több feladat párhuzamos elvégzését. A felhasználók maguk választhatják ki, hogyan nyissák meg alkalmazásokat, teljes, osztott, vagy felbukkanó képernyőben. Ráadásul egyetlen kézmozdulattal könnyedén megváltoztathatják az alkalmazások méretét és pozícióját is.

A Galaxy Note 4 továbbfejlesztett kamerájával a felhasználók éles és részletgazdag képeket készíthetnek. A 16 megapixeles hátoldali kamerát kiegészítve a Smart Optical képstabiliziátor ellensúlyozza a készülék apró elmozdulásait. A 3.7 megapixeles előlapi nagy látószögű kamerával a felhasználók még jobb képeket készíthetnek magukról és barátaikról.

Kiemelkedő tulajdonságai és továbbfejlesztett funkciói révén a felhasználók még többet hozhatnak ki a Samsung Galaxy 4-ből, így például az úgynevezett gyors töltés és az ultra energiatakarékos üzemmód segítségével sokkal gyorsabban feltölthetik készüléküket, és az üzemidőt is meghosszabbíthatják. A Galaxy 4-et kifinomult mikrofonrendszerrel szerelték fel, amely még a legnagyobb zajban is tökéletes beszédminőséget biztosít. A beépített hangfelismerő nyolc különböző utasítás felismerésére képes.

A legújabb Galaxy okostelefonokhoz hasonlóan a Galaxy Note 4-en is található ujjlenyomat-olvasó, amellyel a felhasználók biztonságban tudhatják a készüléken tárolt adataikat. Ráadásul a világon elsőként az okostelefont ellátták UV-érzékelővel is.

A Galaxy Note 4 S Pen mára igazán kiforrott eszközzé vált, amely tökéletesen illeszkedik a felhasználók mindennapi mobilozási szokásaihoz. Az új S Pen használata így még jobban hasonlít ahhoz, amikor egy valódi toll szántja a papírt. A Samsung Galaxy Note 4 többféle jegyzetelési módja szorosan illeszkedik a Samsung S Note alkalmazásához, együtt segítve a mindennapi feladatok gyors elvégzését. Az új Smart Select funkcióval a különböző forrásból származó tartalmak gyűjthetők össze és oszthatók meg egyszerre, míg a Snap Note lehetővé teszi, hogy a jegyzetekbe képeket illesszenek be. További teret ad a felhasználói kreativitásnak az is, hogy a jegyzetekhez diktafonnal rögzített hangfelvételek is csatolhatók.

A Galaxy Note 4 követi a Galaxy okostelefonok vékony, stílusos dizájnját. A készülék fém kerete tökéletesen illeszkedik a multifunkciós kijelzőhöz. A finom textúrájú hátlapnak köszönhetően a készülék egy kézzel is kényelmesen fogható és kezelhető. A Samsung Galaxy S3-tól örökölt edzett üveg kijelző extra védelmet és tökéletes felhasználói élményt nyújt, így a készülék nem csupán szép, hanem strapabíró is.

A Samsung folyamatosan arra törekszik, hogy a leginnovatívabb mobiltechnológiát adja felhasználói kezébe, így alkotta meg az egyedülálló Samsung Galaxy Note Edge készüléket. A Note Edge újabb szintre emeli a Galaxy Note telefonoktól már megszokott élményt: új lehetőséget ad az információk megszerzésére, s arra, hogy a felhasználók kifejezzék személyiségüket, egyéni stílusukat. A Galaxy Note Edge egyedülálló ívelt kijelzője gyors hozzáférést biztosít a leggyakrabban használt alkalmazásokhoz, a bejövő értesítésekhez és a legfontosabb funkciókhoz még akkor is, ha a kihajtható tok elfedi a képernyőt. Anélkül, hogy megzavarnák őket, a felhasználók az Edge Screenen akkor is láthatják a bejövő értesítéseket, miközben videót néznek.

A Galaxy Note 4 szénfekete, hófehér, réz-arany és cseresznyevirág színben lesz elérhető 2014 októberétől.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük