Színes előlappal és alumínium házzal érkezik a Samsung Galaxy S6?!

A Samsung várva várt csúcskészülékéről, a Galaxy S6-ról újabb híreket és végre friss képeket is kaptunk. A 2015 első felére várt készülék dizájnjáról eddig nem sokat tudtunk, ám a most kiszivárgó képek szerint alumínium házzal és színes előlappal érkezik majd.
Az alumínium váz igen tetszetős, ám a sárga szín… A rikító színválasztás kiválóan mutatja a merészebb ötletek gyakorlati megvalósítása iránti elszántságát.

Samsung-Galaxy-S6-aluminium-2Samsung-Galaxy-S6-aluminium-1

Az eddigi hírek szerint 5.2-5.5 colos QHD Super AMOLED kijelzővel érkező új csúcsmodell meghajtásáról a Snapdragon 810-es processzor gondoskodik majd. 

Samsung-Galaxy-S6-2

A színes és alumínium vázas képek mellett másik fotósorozat is megjelent. A képek kifejezetten rossz minőségűek és őszintén remélem, csak valami rossz vicc, ugyanis nem túl mutatós rajtuk a mobil.

Samsung Galaxy S6 színváltozatai

Samsung Galaxy S6 színváltozatai

Egymás mellett az S4, az S5 és az S6

Egymás mellett az S4, az S5 és az S6

A bemutató valószínűleg a március elején megrendezésre kerülő MWC-n lesz, de sokan január-februári bejelentésre számítanak. A jelek szerint a készülék nem egyedül érkezik, várhatóan lesz egy erősebb testvére is. A prémium modellbe 5.3 colos QHD kijelző (1440×2560) AMOLED panellel, egy Snapdragon 810-es processzor és 4GB RAM kerül. A pletykák szerint a telefonba egy retina-scanner is kerülhet, erre azonban elképzelhető, hogy még várnunk kell.

Természetesen a képek (mivel teljesen különbözőek rajtuk a készülékek) és az adatok mind pletyka szinten léteznek egyelőre, tehát -szokás szerint- mindenki fenntartással kezelje a fentieket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük