iPhone 7 új koncepció képekkel videóval

i71

Mindig nagy vágyakozással és örömmel nézem meg az ehhez hasonló képeket videókat, ezzel szerintem nem csak én vagyok így. Milyen jó és minőségi újdonságokat, letisztult kinézetet tudnak az alkotók beleképzelni ezekbe a kis prew cuccokba.

Most az iPhone 7-ről érkezett hozzánk egy kis koncepció bemutató Jasszer Farahi látásmódjában.

Nem is oly rég csupán 5 hónapja jelent meg az iPhone 6 és a 6 Plus, mely méreteivel és kiálló kamerájával verte ki a biztosítékot az Apple fanok között. De a világ nem áll meg, a fejlesztők már dolgoznak az iPhone 6s-en és talán már az iPhone 7-ről is van már némi fogalmuk. Jelen esetben ismét csak találgatásokra tudunk építkezni, azzal is buzdítva magunkat, milyen jók is lennének ha az iPhone 7-be benne lennének a következő kis koncepció okosságai. Az iPhone 6-al debütált az NFC kiegészítés, így még több funkcióval tudott gazdagodni szeretett telefonunk.

Az iPhone 7 hajazna egy picit az iPad Air 2-höz, szinte biztosra vehető, hogy a készülékünk vastagságából fogyna. E mellett kapna vezetéknélküli töltési funkciót is, mely akár extra gyorsan is végbe mehetne, ezzel is időt spórolva a végfelhasználóknak.  Jasszer szerint egy 5GB RAM társaságában futtatná az iOS 9-et, mely így röccenés mentesen tudna futni az új funkcióival egyetemben. Bár én ezt egy lehetetlen dolognak tartom, hiszen a nemrég megjelent 6-os készülékekben is csupán 1GB RAM található, és még így is megfelelő gyorsaságú a készülék.

Két új színt is bevezetne a koncepció tervezője, aki szerint jól mutatna kezünkbe véve a bronz és a réz szín, személyem szerint ez nekem nem tetszik, de ebben úgyis az Apple döntene…

i72 i73 i74 i75


iPhone 7 – Apple Introduction by OVALPICTURE

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük