Március 9: Apple Keynote és talán iOS 8.2

00

A múltkori cikkünkre sokan érdeklődtetek, vajon miért nem jött ki az update, mivel nem írtuk biztosra az érkezését, ami sajnos nem jött, így nincs minden veszve. Mi is a hírek hallatán írtuk meg a cikkünket, de a március 9.-i dátum már sokkal valósabbnak tűnik.

Ugyebár március 9-én Apple esemény lesz élő közvetítéssel. Ezen az eseményen minden bizonnyal az órát helyezik a középpontba, melyről már a minap megírtuk, hogy nem csak az USA-ban fog startolni. Ez azért jó hír nekünk, mert minden bizonnyal az európai piacot is hamar betárazzák az órákkal. Én személy szerint kíváncsi vagyok rá és várom is.

Nem sokat tudunk még a telefonnal közösen dolgozó funkciókról, mivel ugyebár az óra kiegészítőként érkezik, talán ezért is várja sok felhasználó ennyire. A 9.-i esemény után tudunk bővebbet írni. Az óra kezdő ára 349 $ lesz, ami nem sokatmondó, tudva azt a tényt, hogy háromféle borítással és kétféle méretben lesz kapható.

Az esemény másik nagy híre az új Macbook Air lehet, azaz egy 12 inches Retina kijelzős, extra vékony házban debütáló új szerkezet lehet.

ios-8.2

Az esemény részeként mivel az óra megjelenés előtt áll, a 8.2-es iOS update is érkezni vélik, több külföldi oldalon megtalálható a hivatalos changelog, ami leírja pontosan mit takar az update.

010203

Néhány fontosat kiemelve belőle: 

  • alapvető stabilitás javítás: Mail app, Térképek alkalmazás, Voice Over alkalmazás javítása
  • Healt Applikáció frissítése: mértékegység választási lehetőség létrehozása, harmadik féltől származó alkalmazás adatok könnyebb integrálása, hiba javítása, mellyel kikapcsolható a lépésszám, a távolságmérő és az emeleteket számláló funkció.
  • hibajavítások: iCloudból visszaállítási probléma javítása vásárolt elemek esetén. Naptári szinkronizálási hibajavítások.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük