Nyáron érkezik a Windows 10

A Microsoft egyik munkatársa, Terry Myerson beszámolója szerint a vállalt tervei szerint idén nyáron megjelenteti új operációs rendszerüket, a Windows 10-et.

A konkrét megjelenési dátumot még nem ismerjük, de Myerson arról beszélt, hogy a fejlesztés jó tempóban halad, és nyáron egyszerre 190 országban, összesen 111 nyelven jelenhet meg az új operációs rendszer.
windows-10-nyaron-20150319
Ezt a világszintű megjelenést az is elősegíti, hogy a Microsoft leszerződött a Lenovóval és a Tencenttel, így a Windows 10 Kínában is kapható lesz. A Lenovo összesen 2500 kínai szervizközponttal és több hivatalos viszonteladói ponttal készül az új rendszer megjelenésére, a Tencent pedig hasznos bővítményeket és népszerű alkalmazásokat kínál a Windows 10-hez, hogy ezzel is meggyorsítsa a kínai átállást.
A Microsoft ilyen személyre szabott ajánlatokkal próbálja megvetni a lábát Keleten is, ezért még hajlandó afelett is szemet hunyni, ha nem legális operációs rendszerről frissítünk Windows 10-re. Az egyelőre nem derül ki, hogy ez a lehetőség Kínán kívül is érvényes lesz-e.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük