Továbbra is nő az iOS 8 népszerűsége

Minden iOS 8 részesedéses cikkünkben nem felejtettünk el emlékeztetni senkit sem, hogy az operációs rendszer indulása bizony nem volt gördülékeny. Ez az Apple hiba mindig is benne lesz a köztudatban, de ez kellett ahhoz, hogy a vállalat óriási lépést tegyen: mostantól a jövőben megjelenő szoftverek béta verzióját egy gyors regisztráció után bárki feltelepítheti és kipróbálhatja, így felhasználói szemszögből is megismerhetik a véleményeket. Így tettek már az iOS 8.3 harmadik bétájával is, talán ennek is köszönhető, hogy a legújabb generációs iOS lassan, de biztosan tör előre: március 16-i adatok szerint (diagrammot az App Store-ba látogatók készülékei alapján rajzolja meg az Apple) már 77 százalékon állt.

ios-8-77-szazalek-20150320

Az iOS 7 még mindig egyötöd részesedéssel bír, az iOS 6 pedig továbbra is fenn van a palettán a maga 3 százalékos adatával.

Ha megnézzük egyébként az iOS 7 és az iOS 8 ugyanazon időpontban mért állását, akkor látható, hogy az iOS 7 ekkorra már 90 százalékon állt, ezt azonban magyarázhatja az is, hogy a 8-as verzió az elődjéhez képest olyan látványos, nagy változást nem hozott.

ios-7-90-szazalek-20150320
Te elégedett vagy az iOS 8-as rendszerrel? Kommentben várjuk a válaszokat!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük