Jelszómentes apptöltés az iOS 8.3-mal!

Az iOS 8.3-ban lehetőségünk van jelszó nélkül letölteni az ingyenes alkalmazásokat és egyéb iTunes tartalmakat. Egy új nézet ugyanis lehetővé teszi, hogy a felhasználók beállítsák, milyen gyakran kérjen jelszót tartalom letöltéskor az iTunes, így abban is dönthetnek, hogy az ingyenes letöltésekkor ne legyen szükség a jelszó beírására.
Beállíthatjuk, hogy mennyi idő után kérje egy vásárlásnál a rendszer a jelszót. Az alapértelmezett 15 perc, tehát ha vásárolunk az App Store-ban vagy egy alkalmazáson belül, akkor az azt követő 15 percig nem kell újra beírnunk a jelszavunkat és vásárolhatunk tovább. Természetesen az is beállítható, hogy mindig kérje a jelszavunkat.

jelszomentes-apptoltes-20150326

Ez a lehetőség egyébként a Korlátozások menüpont alatt eddig is megvolt, csak az Apple csak áthelyezte, hogy még több felhasználó észrevegye.

Emellett a Siri terén is újítások születtek. Az iOS 8.0 megjelenésével több új funkciót is kapott Siri, melyek segítségével a felhasználók bizonyos parancsokat kimondva immár a hangjukkal is irányíthatják a telefont. A “Hey Siri” parancsra hívásindítás kérésekor azonban nem kapcsol automatikusan kihangosító módba a készülék. Erre hoz megoldást az iOS 8.3.

Hey-Siri-kihangositas-20150326

Az iOS 8.3 megjelenésének pontos időpontját még nem tudjuk, de a publikus negyedik béta verzió már elérhető.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük