Ismét hiba az iOS frissítésben, de javítható

ti0Szerdán este megjött az iOS 8.3-as frissítés, mely rengeteg hibát javított, emellett természetesen új funkciókat is hozott.

DE!

Sajnos ebbe a frissítésbe is találunk hibát, mely nem mindenkinél jelentkezik, de több itthoni és külföldi fórumon is megy a vita, hogy miért tud ekkorát hibázni az Apple, pláne úgy, hogy a végső beta frissítésnél már a nagyközönséget is belevonták.

A hiba akkor jelentkezik, amikor az App Storeban vásárolni szeretnénk, ugyanis akinek iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air 2, iPad mini 3 készüléke van, azoknál legtöbb esetben nem működik a Touch ID azaz az ujjlenyomat olvasó funkciója, így minden egyes új alkalmazás letöltésénél be kell pötyögni a jelszavunkat.

Sokak szerint várható egy hamarosan érkező kisebb frissítés, mely a 8.3.1 verziószámot fogja viselni, bár erről hivatalos infója senkinek sincs, de bízva bízzunk, hogy tényleg gyorsan kijavítják.

Akit pedig zavar ez a hiba, bátran visszateheti a 8.2-es rendszert, ehhez DFU módba kell tenni a készüléket és az iTunesba betallózva visszatehető a régebbi rendszer. Ugyanakkor a 8.3-ról készült biztonsági mentésből az adatok nem állíthatóak vissza 8.2-re 🙁

ti2

Viszont ami jó hír, van rá gyógymód, egy egyszerű videóban megmutatják nekünk, miként lehet a fentebb említett hibát kijavítani, tessék követni a videóban leírtakat!

1 comment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük