Friss Samsung hírek érkeztek!

samsung-mobile-logo-vector

A napokban friss Samsung híreket találtunk a neten, melyről egy összefoglaló irományban beszélnénk. A rövid, de annál tartalmasabb cikkünkben szó lesz az augusztus 12 vagy 13-án megjelenő Galaxy Note 5-ről, a Galaxy S6 Edge+-ról és a Galaxy S6 Miniről.

Galaxy Note 5: Elviekben ami a legnagyobb meglepetést okozta a netes olvasók között, az az, hogy a Note 5 megkapja a mikro SD bővítési opciót a Sprint user agent és a Sammobile információi szerint. Hardveresen 32GB belső tárhelyet kapunk, QHD felbontású kijelző és 16 megapixeles kamera mellett. A kijelzőn egy 5 megapixeles modult kapunk a selfie fotókhoz, emelett 3GB RAM és Bluetooth 4.2 lesz még a tartalom. A dizájn a jól ismert Galaxy S6-ból épül át, 5,7″-os méretben.

sprintnote5

note5

Galaxy S6 Edge+: A szintén augusztus közepén megjelenő telefon tudása nem nagy mértékben fog változni, felröppentek hírek a bővíthetőség lehetőségéről, bár ennek nem tanúsítok nagy jelentőséget, mert szerintem nem fogja ezt a lépést a Samsung megtenni. Ez inkább visszalépés lenne, mintsem előrelépés. De, kérdezem én miért kell nekünk ez az S6 Edge+? Jó, tudom, nagyobb lesz a mérete, de én inkább egy kompaktabb méretre gyúrtam volna a Samsung helyébe, mintsem az amúgy is péklapát méretet még növeljem, arra ott lesz a Note 5, szerintem. Tehát hardveresen csak méretbeli változás lesz, semmi érdemleges.

boot_20150723 (1)

Galaxy S6 mini: A phonearena által közölt képen látható a kecses, de annál okosabb kis erőgép, mely annyira nem is kicsi. Manapság a mini jelzőt viselő készülékek sem olyan minik, legalábbis méretben. Maga a készülék megjelenése egy az egyben hasonlít a nagy tesóéra, mégis tudásban csak kis öcsi marad. Pletykák szerint, ha hihetünk neki, 4,7″-ig sikerült a Samsung mérnökeinek lecsökkenteni a méretet. Ehhez a mérethez, természetesen a kijelzőfelbontásból is arányosan lecsökkentettek, 720p-ig mentek le a mérnökök. Snapdragon 808 chipset, 2 gigabájt RAM, valamint egy 15 megapixeles hátlapi kamera kerülhet a készülékbe.

s6mini

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük