Jó nekünk: már magyarra is fordít a Google Translate

google

 

Végre Magyarországra is megérkezett a Google Translate legpraktikusabb funkciója. Az app egyszerűen internetkapcsolat nélkül képes bármilyen angol feliratot lefordítani magyarra a telefon kamerájának segítségével. A fordítás természetesen vica versa működik.

A translater korábbi változata a Word Lens, 7 nyelven (angol, német, olasz, sapnyol, francia, orosz, portugál) működött, a Google Translater ezzel szemben már 19 másik nyelvvel együtt magyar-angol és angol-magyar fordításra is képes. A Google Tranlate app főleg egy utazás alakalmával bizonyulhat nagyon hasznosnak, hiszen a segítségével könnyen értelmezhetjük az idegen feliratú táblákat is. És ez fordítva is igaz lehet: a Magyarországra érkező turisták is hasznát vehetik az alkalmazásnak.

Hogyan működik?

Először is töltsd le készülékedre a Google Translate alkalmazást, majd töltsd fel rá a 2 MB-os nyelvi csomagot. Ez azért szükséges, hogy internetkapcsolat nélkül is tudd használni az applikációt. Jó hír, hogy az angolon kívül még másik 35 nyelvi csomagot is  igénybe vehetsz, azonban ehhez már internetkapcsolat is szükségeltetik.

Az alkalmazás Androidra és iPhone-ra is egyaránt letölthető!

Forrás: hvg.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük