Számos javítást és fejlesztést hozott magával az iOS 8.4.1

Végre elérhető az iOS 8.4.1 A legutolsó frissítés számos problémát javít az iCloud zenei könyvtárán keresztül egészen a Voiceover-en át az  Apple Music-ig.

iOS-8.4.1-Update

A következő fejlesztéseket találod meg az iOS 8.4.1-ben:

 

Kijavítja az iCloud Music Library bekapcsolását akadályozó hibákat.

Azok a felhasználók is jobban rá tudnak látni az Apple Musicra, akiknek eddig korlátozva volt az app elérése; így most már ők is azonnal értesülhetnek a zenei világ történéseiről.

Javítottak a Beats 1 rádió állomásán ,ennek köszönhetően működik az érintőképernyőn a “Love” gombocska is.

Az iTunes 12.2.2 frissítéseit is nemrég mutatták be, amibe rengeteg kényelmi funkciót vezettek be. Például: az iTunes most már mutatja azoknak az előadóknak a listáját, akiket az Apple Musicon követsz.

Ha még nem sikerült telepíteni az iOS 8.4.1-et, akkor lépj be a Beállításokba (Settings), majd menj az Általános Beállításokra ( General), ott válaszd ki a Software Update-et ( a szoftver frissítését). Az új verzió kb. 55-58 MB helyet foglal el.

Valószínűleg az iOS 8.4.1 lesz az utolsó frissítés az iOS 9 szeptemberi érkezése előtt.  Az ősszel érkező operációs rendszer  nem fog annyi újítást hozni mint az iOS  7 vagy az iOS 8. A Forbes szerint a fejlesztők leginkább az üzemidőre fogják helyezni a hangsúlyt.

Nektek eddig milyen tapasztalataitok vannak az új frissítésről?

Forrás: imore.com

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük