Az összes eddig megjelent iPhone sebesség és töréstesztje

Think_Different_5_by_rubasu_1920x1200

Az Apple mikor bejelentette az első iPhone készüléket talán nem is gondolta, hogy ekkora kultusz készüléket teremtett a piacra!

A felhasználók éveken keresztül követik a fejlődési rátát sőt sokan évente váltják is a készülékeiket, melynek talán nem is mindig van értelme. 2 évente van generáció váltás, közte pedig turbóznak a fő variánson, így a köztes évben “csak” egy S betűs testvér érkezik.

A vonulat szerint külsőleg mindig a nagy generáció váltásnál módosul a készülék, természetesen a belső is fejlődik, viszont számomra a legnagyobb technikai újítások mindig az S szériában mutatkoznak meg.

A következő videóban bemutatjuk nektek miként fejlődött a technika az almás cégnél, mennyivel gyorsultak, mennyivel jobb lett az internet elérhetősége és sorolhatnám még. Inkább nézzük meg:

Láthatjuk az új iPhone 6s egész jól teljesít, de nem marad nagyon háttérben az iPhone 6 sem pedig az iPhone 5s! Számomra meglepő volt az iPhone 4S teljesítménye, igen itt látszik, hogy számára az iOS 9 már lehet sok!

A másik fő szempont, mennyire strapabírók a készülék?! Az iPhone 4-nél volt az antennával gond, ugyebár nem jól fogtuk, aztán jött hogy hajlott az iPhone 6 és a 6 Plus. Na de a töréshez nem tartozik hozzá, több féle módon különböző magasságokból leejtik a készülékeket majdnem negyed órán keresztül az összes generációt, nézzük is meg miként fejlődött ebben is az iPhone széria:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük