„Let us loop you in”: Apple esemény március 21-én, a meghívók már kinn vannak!

Pletykálják már egy ideje, hogy idén tavasszal is lesz egy Apple termékbemutató esemény, most azonban már egészen biztos, ugyanis hivatalosan is bejelentették Cupertinóban:

2016. március 21-én, itthoni idő szerint 18:00 órakor kezdődik a „Let us loop you in” című keynote!

apple-keynote-marcius-meghivo


Az eseményen mit várhatunk?

iPhone SE

Az új 4″-es iPhone érkezésére rengetegen számítanak, annak ellenére, hogy soha nem volt még tavaszi iPhone-bemutató. A kis méretű, iPhone 5s-hez hasonlító dizájnt kapó, modern belsővel (A9 processzor) rendelkező mobil az iPhone 6s-nél megszokott négy színt kaphatja meg: asztroszürke, ezüst, arany és rozéarany.

apple-iphone-5se

Új iPad

Egy közepes méretű, 9,7″-es iPad modellt is várnak, amely az eddigi hírekkel ellentétben úgy néz ki, hogy nem az iPad Air 3 nevet fogja viselni, hanem az iPad Pro vonalat erősíti majd. Pencil-támogatást, Smart Connector-portot, valamint négy hangszórót is kaphat, de egyesek A9X processzort és még vakut is várnak a hátsó kamera mellé.

ipad-air3

 

Apple Watch

Okosóra terén hardveres újdonságokra nem érdemes számítanunk, de néhány új szíjat bemutat a cég. Egy korábban már véletlenül kiszivárgott információ alapján asztrofekete milánói szíj biztosan jön, de egyesek NATO-stílusú nejlonszíjak érkezését is tudni vélik.

aw-magyarorszag-szijak

 

iOS 9.3, watchOS 2.2, OS X 10.11.4, tvOS 9.2

Valószínűleg új szoftverek is bemutatkoznak majd.

Tehát 2016. március 21., 18:00 óra: Let us loop you in keynote!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük