A nagy márka limitált telefont dob piacra az olimpia tiszteletére

otkarika

A magyarokért idén nyáron nem csak a foci EB-n szurkolhatunk (ma este 9-kor Belgiummal csapunk össze), hanem a Rio de Janeiro-ban helyet kapó XXXI. nyári olimpiai játékokon is.

Ez alkalomból a Samsung egy különleges kiadással készül, a Galaxy S7 edge “ötkarikás” változatával, az Olympic Edition-nel, amelyről Evan Blass, azaz @evleaks Twitter oldalán fotót is kiszivárogtatott.

evleaks-sam-gal-s7-edge-olimpia

A limitált mobilon az olimpiai ötkarika színei kapnak helyet, az alap a fekete, a többi szín pedig az oldalsó és középső gombok, a hangszóró, a vaku és a kamera körül kaptak helyet. Az ötkarika magán a készüléken is megjelenik, kék színben.

A készülék kapcsán olyan pletykákat is hallani lehet, hogy a Samsung a mobil mellé a Galaxy Gear VR-t is becsomagolja, amely azért is tűnhet elképzelhetőnek, mert a vállalat exkluzív virtuális valóság tartalmak elérését tervezi az olimpiai játékok idejére.

A Samsung egyébként tradicionális szponzora a nyári és a téli olimpiai játékoknak egyaránt, és már a korábbi események alkalmával is kaptak különleges megjelenést a mobiljai.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük