Kelendőbb az iPhone 7, mint az iPhone 6s

iphone-7-kijelzo

Apple

A Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) piackutató cég új jelentése alapján az iPhone 7 és 7 Plus modellek sokkal kelendőbbek voltak az eladás első hónapjában, mint annak idején az iPhone 6s és 6s Plus készülékek.

iphone-7-eladasok-elso-honap

Az iPhone 7 és 7 Plus első havi eladási számai valahol a 2014-ben elindított, roppant sikeres iPhone 6 és 6 Plus, valamint a kissé kiábrándító, 2015-ben debütáló iPhone 6s és 6s Plus közé esik.” – árulta el Josh Löwitz, CIRP társalapítója.

A jelentés kitér az Android platformról áttérőkre is, ez az adat most 17 százalék, amely hiába mutat növekedést, azonban még mindig nem üti meg az iPhone 6 és 6 Plus idején zárt hatalmas, 26 százalékot. A CIRP megjegyzi, hogy nagyjából a felhasználók 5%-a érkezett a BlackBerry és Windows táborból.

iphone-7-atteres

Az ismert, hogy az Apple soha nem jelent be részleteket az iPhone eladásokkal kapcsolatban, de idén azt is előre kijelentették, az iPhone 7 nyitóhétvégés eladási számai sem lesznek publikusak.

Az azonban kiderült, hogy az iPhone 7 és 7 Plus készülékek az idei év harmadik negyedévében mintegy 43 %-át tették ki az összes egyesült államokbeli iPhone eladásoknak, ráadásul a vállalat 2016 Q4-es pénzügyi konferenciáján azt is megtudtuk, hogy 45,51 millió darab iPhone-t adtak el az előző évi Q4-es 48 millió darabszámhoz képest.

Forrás: 9to5Mac
Consumer Intelligence Research Partners

 

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük