Újabb Apple javítóprogram: egyes iPhone 6s készülékek akkumulátorának díjmentes cseréje

Apple

Apple

Az Apple a múlt héten az iPhone 6 Plus “Touch Disease” problémájára kiadott javítóprogramja után a napokban egy újabbal jelentkezett. Ezúttal a minden előzmény nélkül, váratlanul leálló, egyes iPhone 6s készülékek akkumulátorát cserélik, díjmentesen. Az Apple megállapításai szerint a probléma csak a mobilok kis hányadát érinti, a program csak a 2015 szeptember és októbere között gyártott iPhone 6s-ekre vonatkozik. Ha te is ilyen leállásokat észlelsz, jelentkezz az akkumulátorcserére az Apple-nél vagy valamely hivatalos szervizpartnerénél, akik ellenőrzik majd a készüléked sorozatszáma alapján a jogosultságod.

iFixit

iFixit

Mielőtt beadnád javíttatásra a mobilodat, feltétlen végezz egy biztonsági mentést iTunes vagy az iCloud segítségével, kapcsold ki a Find my iPhone opciót, valamint használd a Beállítások > Általános > Visszaállítás > Összes tartalom, beállítás törlése opciót.

A vállalat felhívja a figyelmet, hogy ha olyan egyéb problémák is vannak az érintett eszközön, amelyek befolyásolhatják az akksi csere zavartalan menetét, mint például egy berepedt képernyő, annak javítása meg kell előzze az ingyenes akkumulátor cserét. Ennek díját viszont ki kell fizetni. Azoknak, akik korábban a fenti okból kicseréltették az akkumulátorukat az Apple vagy valamely hivatalos szervizpartnerével, az Apple megtéríti a javíttatás költségeit.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük