Az összes fizetős app ingyen is elérhető? Mutatjuk, hogyan!

TechCrunch

Az App Store-on keresztül egy csomó ingyenes applikációt le tudunk tölteni, de rengeteg fizetős alkalmazás is van. Ha egy olyan app tetszik meg, amelynek letöltéséért fizetni kell, sokan inkább egy ingyenes alternatívát választanak, kevesen adnak ki pénzt ilyenre. Van azonban egy lehetőség bármely fizetős alkalmazás ingyenes elérésére, amelynek folyamatát az Apple Pie jóvoltából videón is megtekinthetitek.

Nagyon fontos, amit a videó készítője, Joe is elmond az elején, hogy a lehetőséget szigorúan tesztelés céljából vegyétek igénybe és ha valóban tetszik az a fizetős alkalmazás, amit ingyen ki tudtál próbálni, áldozzatok rá és legálisan is töltsétek le az App Store-ból!

Amire szükségetek lesz, az az App Store, az AppAddict oldal és a Cydia Impactor.
Nagyon fontos, hogy a készülékeden ne legyen jelkód, a folyamat közben a telefont ne kapcsoljátok ki, a képernyő végig legyen feloldva. És természetesen legyen iTunes-od!

 1. Töltsd le az App Store-ban kinézett (fizetős) alkalmazást a https://www.appaddict.org -ról
 2. Töltsd le a Cydia Impactort (link feljebb)
 3. Jelentkezz be az iTunes-ba (a telefonodon és a gépeden is) Apple ID-del
 4. Másold az 1. pontban letöltött alkalmazást az asztalra
 5. Nyisd meg a Cydia Impactor alkalmazást a gépeden
 6. Csatlakoztasd a készüléked a Mac-hez/PC-hez
 7. Amint a Cydia Impactor felismerte a telefont, húzd rá az alkalmazást a CI ablakára (a videón érthetően látszik minden lépés)
 8. Add meg az Apple ID-d és a hozzá tartozó jelszavad
 9. Nyomj az alkalmazásra, ami egy “Nem megbízható fejlesztő hibaüzenetet fog kiírni, de ne ijedj meg, nyomj a Mégsem gombra, majd menj a Beállítások > Általános > Eszközfelügyelet menübe és kopp az e-mail címre, majd újra és engedélyezd a Megbízható gombbal.
 10. Indítsd el a letöltött alkalmazást!

Ha az alkalmazás telepítése nem sikerült, nézd meg, hogy mindenhol valóban be vagy-e jelentkezve, ha igen és mégsem tudod telepíteni, akkor próbálkozz másik Apple ID-vel. Ha azzal sem sikerül, csinálj egy új Apple ID-t a https://appleid.apple.com/account#!&p… oldalon.
Amennyiben így sem megy, próbáld meg egy másik iOS készülékkel. Ha ez sem válik be, telepítsd újra a Cydia Impactort és töltsd le az alkalmazást egy másik forrásból.
Legvégső esetben az Apple Developer programba is fel tudsz iratkozni és akkor kezd újra az egész telepítési folyamatot.

2 comments

 1. Robi

  sziasztok

  lenne egy kérdésem ezzel kapcsolatban
  nekem folyamatosan
  WERIFYINGAPPLICATION után nem megy tovább
  mi lehet a baj ???

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.