Így törölheted akár az iMessage-en keresztül küldött fotókat a címzettnél is!

Rengeteget fotózunk és rengeteg képet küldünk ismerőseinknek, családunknak, barátainknak. Lényegében lassan csak képekkel kommunikálunk. Ám előfordul, hogy rossz képet küldtünk el, vagy téves címzettnek, esetleg nem szeretnénk, ha tovább is a címzettnél lenne a korábban átadott fotó. Ilyenkor vagy megkérjük a másikat, törölje azt, vagy használjuk a következő tippet:

ON/OFF Photo 

Ez az alkalmazás ugyanis azt ígéri, hogy bármikor törölni tudod az elküldött képeket a címzett segítsége nélkül, távolról is. Na persze ez nem ilyen egyszerű, ehhez az kell, hogy az appon keresztül küldd el a képeket, tehát korábbi képek távoli eltüntetésében nem tudunk segíteni.

Az alkalmazáson keresztül tehát tudsz képeket megosztani és akár iMessage-en keresztül küldeni, de az app segítségével törölni is bármikor tudod azokat.

Ehhez csak ki kell kapcsolnod a kép láthatóságát az alkalmazáson keresztül. Ha újra láthatóvá szeretnéd tenni, kapcsold vissza. Ha végleg törölni szeretnéd, menj a Törlés gombra.

Mivel a címzettek a képeket egy web böngészőn keresztül tudják megtekinteni, a kép törlésével tulajdonképpen a hozzáférést tagadod meg. Na persze az már más kérdés, hogy mi van akkor, ha a címzett Safarin keresztül lementi a készülékére a képet? De egyébként az alkalmazás ötlete nem rossz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.