Hagyd otthon a telefonod és hallgass zenét Apple Watch-odon keresztül. Mutatjuk, hogyan!

Apple

Az Apple Watch alapvetően az iPhone-al közreműködik együtt, de vannak olyan funkciók, amelyekhez nem kell a telefon, így mondjuk futáshoz elegendő csak az órádat vinned, a zene ugyanúgy üvölthet a füledbe, míg az iPhone-od otthon csücsül. Ehhez csupán egy Bluetooth fülhallgatóra és a következő előkészületekre lesz szükséged:

 1. Lejátszási lista szinkronizálása
  A szinkronizálás előtt az órát tett töltőre és az iPhone Beállítások > Bluetooth menüpontjában nézd meg, hogy a Bluetooth be legyen kapcsolva. Ezt követően az iPhone-od Saját óra alkalmazását megnyitva kopp a Zene, majd a Szinkronizált zene elemre és válaszd ki azt a listát, amit az órára szeretnél szinkronizálni. Fontos tudnod, hogy egyszerre egy lejátszási listát tudsz az órán tárolni és a szinkronizációhoz türelem kell, hosszú perceket is igénybe vehet.
 2. Párosíts egy Bluetooth fülhallgatót
  Tedd a Bluetooth fülest párosítási módba, majd az Apple Watch-on koppints a Beállítások > Bluetooth elemre. Ha megtalálta, érintsd meg a helyes kiegészítőt. Ha Apple AirPods-od van és már csatlakoztattad az iPhone-odhoz, automatikusan az óráddal is összekapcsolódik.
 3. Zene lejátszása
  Az óra Főképernyőjén kopp a Zene alkalmazásra, erősen nyomd meg a képernyőt és kopp a Forrás > Apple Watch elemre, ezt követően pedig a Lejátszási listák ikonra.

  Apple

  Itt válaszd A(z) Apple Watch eszközömön rész alatt található, korábban szinkronizált listát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.