Új, 9,7 colos iPad, iPhone SE készülékek és Apple Watch kiegészítők érkeztek

Tegnap már bejelentettük az Apple nagy meglepetését, a piros készülékházzal kiadott iPhone 7 és 7 Plus modellek érkezését, a vállalat azonban nem csak ezzel az egy újdonsággal rukkolt elő.

 

A piros iPhone 7 és 7 Plus készülékek
Fotó: Apple

 

9,7 colos iPad

Az Apple elbúcsúzott az iPad Air termékcsaládjától és bemutatta új, 9,7 hüvelykes iPadét.

Az új tablet külsejében az iPad Pro-ra hajaz, kamerája ugyanaz, mint az iPad Air 2-é, de kijelzőben nem olyan erős, mint az elődök. Tulajdonképpen egy újragondolt, kissé átgyúrt iPad Air 2-t kaptunk, kedvező áron, A9 processzorral.

 

A 9,7 colos tabletek szintén március 24-től rendelhetőek 32GB és 128 GB tárhelykapacitással 132 990 Ft és 169 990 Ft-os induló árral.

 

32GB-os és 128GB-os iPhone SE

Az Apple oldalán már nem érhetőek el a 16GB és 64GB-os iPhone SE modellek, az új tárhelyű készülékek szintén március 24-től rendelhetőek. Külsejében és a hardverben sem érkezett változás, az ára viszont a nagyobb tárhely ellenére nem változott, 158 990 Ft-os induló áron megszerezhetőek. Plusz jó hír, hogy a korábbi 16 és 64 gigás modellek megmaradt készletei minden bizonnyal olcsóbban kerülnek majd árusításra.

 

Tavaszi és új Nike Apple Watch szíjak

Az okosóra tulajdonosokra is gondolt az Apple, kiadta az új Apple Watch tavaszi szíj kollekcióját és elérhetőek az új Nike szíjak is. Az új szíjak csak évszaknak megfelelően, tehát korlátozott számban érhetőek el.

Sportszíjak

 

 

Nike sportszíjak

 

 

Szőtt műanyag szíjak

 

 

Bőrszíjak

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük