Az iPhone 8 szeptemberben indul, de csak korlátozott mennyiségben

iPhone X koncepció
Balogh Gábor

Az iPhone 8 körüli pletykák között olyat is hallani lehetett már, hogy a várhatóan OLED kijelzővel érkező modell nem lesz a szeptemberi bemutató után az iPhone 7s és 7s Plus készülékekkel együtt megvásárolható, a telefon mindenki általi elérhetőségére a negyedik negyedévig, tehát egészen az év végéig várniuk kell a felhasználóknak.

Az iPhone Edition néven is emlegetett 10. évfordulós iPhone modell késői, tömeges megjelenésének előrejelzését a Barclays elemzői Blayne Curtis Christopher Hemmelgarn, Thomas O’Malley és Jerry Zhang jelentették be. Az elemzők szerint az iPhone 8 korlátozott számban lesz elérhető szeptemberben, ám az előrendeléseket sikeresen leadóknak is jó pár hétig kell várniuk a készülékükre.

“A szállítók általánosságban jó dolgokat mondanak a közelgő iPhone 8 megjelenésével kapcsolatban (náluk iPhone 7s, iPhone 7s Plus és iPhone Pro néven szerepelnek a készülékek), mint mondjuk az új funkciók bevezetése. Azt gondoljuk, hogy mindhárom eszköz vezeték nélküli töltéssel érkezik és minden modell a szokásos szeptemberi hónapban kerül bemutatásra, bár a legtöbb iPhone Pro nem lesz elérhető egészen Q4-ig.” – áll a Barclays elemzésében.

Az elemzők szerint a telefon 5,8 hüvelykes kijelzővel érkezik, amely 5,15 hüvelyknyi ténylegesen használható képernyőt jelent. Reményeik szerint a Touch ID beágyazásra kerül a képernyőbe és a maradék helyet a virtuális gombok kapják meg. A készülék vezeték nélküli töltés funkciójának megjelenésében is hisznek, de a szükséges tartozékok külön lesznek kaphatók.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük