Az Apple bekeményít: nincs többé “Free” az App Store alkalmazásainak elnevezésében

Az Apple visszautasítja azokat az alkalmazásokat, amelyek elnevezésébe fejlesztőik belecsempészték a Free”/“Ingyenes” szavakat. Azok, akik ezáltal promózzák appjaikat és ettől várnak több letöltést, most pórul járnak, ugyanis a cupertinóiak sorra blokkolják ezeket az alkalmazásokat.

“Kérjük távolítsd el az alkalmazás árát, továbbá mindenfajta hivatkozást az app elnevezéséből annak kedvezményes vagy ingyenes árára vonatkozóan.” – áll az Apple elutasítás utáni felszólításában.

Ez az Apple App Store frissítési hadjáratának csak egy szelete, az App Store-ban található elavult, az új iOS verziókkal nem kompatibilis alkalmazásokat is eltávolítják, továbbá azokat is, amelyek már nem felelnek meg a jelenlegi iránymutatásoknak vagy nem működnek megfelelően.

Az iOS 10.1 bétája anno már az új figyelmeztetést is tartalmazta ezzel kapcsolatban: a 32 bites változatban kiadott appok megnyitásakor “Előfordulhat, hogy lelassítja a készüléket” üzenet formájában.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..